Fii la curent cu noutatile postate de mine si pe Facebook!

Multumesc tuturor celor care au scris recenzii si impresii despre vizita in cabinetul meu.

Daca si tu ai trecut pragul cabinetului meu te invit sa lasi o recenzie – aici

EXCELENT
128 recenzii pe
Sorina Ivan
Sorina Ivan
11/01/2023
Dupa o perioada lunga de timp in care nu am putut respira având constant nasul înfundat si dureri de cap, am ales sa fac o interventiei de cauterizare a cornetelor nazale, recomandata de doamna doctor. Intervenția a decurs foarte bine, iar recuperarea a fost rapida, avand constant ajutorul si sprijinul doamnei doctor! Ii multumesc doamnei Dr. Ana Maria Apostol pentru profesionalismul, empatia si grija pe care mi-a oferit-o in tot acest timp! In sfarsit pot respira normal! ❤️
Pirvulescu Raluca
Pirvulescu Raluca
09/01/2023
Doamna doctor este MINUNATA. Dupa o lunga cercetare, am decis ca in dansa sa am incredere si nu m-am inselat. In ziua operației imi era atat de frica, dar mi-a raspuns imediat la mesaj, m-a linistit, iar operatia a decurs foarte bine. Sincer, niciodata nu am intanlit un medic atat de empatic, bine pregatit si uman. Este de departe cea mai buna alegere pe care am facut-o atunci cand mi-a recoamndat operatia. Doamna doctor, va multumesc ?
Alexandra Manescu
Alexandra Manescu
23/12/2022
Doamna Doctor este, in primul rand, o persoana deosebita! Un doctor excelent, dedicat, empatic, responsabil. Tratamentele recomandate copiilor (in prezent 2 ani si 4 luni) au fost eficiente de fiecare data. Multumim din suflet! ?
Alexandra Nita
Alexandra Nita
06/12/2022
The best doctor on this specialty. She is a human being, empathic and she has a big patience for each case. For sure, she is an active listener and tries to find the best solution for each of her patients. Totally recommend for ORL - Ana Maria Apostol.
Raluca P
Raluca P
02/12/2022
Un doctor si un om exceptional. Tratamentele prescrise de dansa au funcționat de fiecare data, asa ca mergem mereu cu mare incredere la consultații. Doamna doctor explica in detaliu tehnicile de aplicare a tratamentelor, ceea ce conteaza foarte mult. Este un doctor echilibrat, profesionist, si la curent cu ultimele cercetari in domeniu. Este doctorul nostru preferat, deja de ani la rand. Recomandam cu mare drag.
Sorin Ripa
Sorin Ripa
25/11/2022
O experienta minunata, am fost operat de doamna doctor pentru deviatie de sept si dupa o luna jumate sunt vindecat. Mergeti cu mare incredere la dna doctor pentru ca prin tehnica pe care o foloseste aceasta operatie nu doare deloc, practic nu simti nici o durere postoperator. Doamna doctor are mare grija de pacienti, explica totul foarte clar de la inceput, comunica bine cu bolnavii. La fel si postoperator, la controale atat doamna doctor cat si doamna asistenta sunt foarte dragute si amabile, totul decurge rapid si eficient. Multumesc dna doctor, in sfarsit pot respira si eu normal.
Mihai Alexandru
Mihai Alexandru
19/11/2022
I had a fantastic experience being treated under your guidance, skill and lovely personality. Everything was running so smoothly, confidently, and I'm very grateful to you for the patience and kindness shared with me! Thank you!!!?
Anca Mindroceanu
Anca Mindroceanu
04/11/2022
Am fost operata de dna Doctor Apostol in urma cu un an pentru deviatie de sept.Operatia a decurs in cele mai bune conditii si recuperarea a fost usoara datorita profesionalismului si atentiei primite din partea dnei Doctor. Este medicul ORList ideal pentru adulti si copii, un expert in domeniul sau.
Alexandru Paul Pușcașu
Alexandru Paul Pușcașu
24/10/2022
M-am operat la doamna doctor Ana Maria Apostol de Rinita și deviație de sept deoarece aveam probleme cu respirație cea ce îmi afecta calitatea vieții(probleme cu somnul). Operația a fost scurta, nu am simțit nimic, iar acum după mai mult de 2 luni pot spune ca este o diferență enormă, nu mă mai simt letargic deși și înainte dormeam 7-9 ore pe noapte la ore regulate, am mult mai multă energie, concentrare, etc.